29 April 2011

Home » , » ‘Kpop Malaysia’..kita bakor jek!

‘Kpop Malaysia’..kita bakor jek!

…assalamualaikum warahmatullah..untuk orang2 islam..
…anneyonghaseyo..untuk orang2 perasan korea..!!

Adoi la..aku taktau nak cakap macam mana..walaupon aku ni tergolong jugak dalam peminat korea tapi takla ‘hardcore’ sangat..aku still tak boleh nak terima kpop yang satu ni..nak paksa diri supaya suka pon tak boleh…serius…

 Macam membe aku cakap…tak seswai ler..huhu,

Tapi sebenarnya aku baru tau ada jugak lelaki2 yang gila fanatik korea sampai macam ni eh..selama ni aku dok jumpa semua tak suka korea..siap kutuk lagi..

Kepada awak..awak..dan awak..saya mintak maaf la kutuk2 anda di sini..publish pulak gambar2 anda kan..tapi percaya lah walaupon nanti nanti nanti anda mungkin akan ada ramai peminat or kipas susah mati you all..ketahui lah masih ada sorang manusia yang tetap tak minat dan cakap anda tetap tak comel macam korea walaupon bergaya sweet macam min ho..cuba menjadi dari keding kepada katang macam taecyeon..tidak! tidak!

 

Wahai....pakwe2 tiga bersaudara..dari jernih mata perempuan saya..saya tak nampak pon kecomelan ‘bajet comel’ itu..jujur saya bagitau..saya lebih suka awak awak dan awak selekeh2 berseluar londeh..ataupon berbaju pagoda macam abang2 jual burger..lagi macho…….

 Ni kpop versi pompuan..malas nak komen lebih2..satu aje nak cakap..MALU!

...saya culik gambar2 ni kat sini..

p/s kome kome kome kome kome kome kome kome.fullstop.
 

4 comments:

♥CIK SHA♥ said...

macam nak pengsan pastu koma tengok gambar jejantan yg bajet macam artis korea tu..@_@

Ini Kisah Tia said...

yang perempuan memang tak berkenan sangat . dedah sana sini . yang bukan muslim takpa . ni , ada 2 lagi muslim kat situ . macamana nak jadi contoh ?

BalqeesAmanda said...

@cik sha - heh,tau xpe..nyampah i tau..
@ini kisah tia - hmm..majoriti artis perempuan muslim semua dedah2..

Abdul Wafiy said...

jom melawat blog saya n follow back yepp :)

www.jaguarfiey.blogspot.com

Post a Comment

Thanks for visit and leave comment on my blog..=) Hope to hear from you again..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...