30 November 2010

Home » » Bila aku start berfoya2..

Bila aku start berfoya2..

Orang lain sibuk buat thesis aku pulak berfoya2.. 
Janganla salahkan saya..salahkan kemalasan..
Dia datang menyerang secara tiba2..tak dijemput pulak tu..
Pheew,,aku silap di situ bukan tiba2..memang setiap masa..
Orang lain sibuk..aku buat2 sibuk..ngeh3,

Kawan aku: Yeah! 25 pages baru ni..kena tambah la nih..----> gila bersungguh2
Aku: Yeah! In progress..----> walhal tak buat pon..

Semalam aku berkenalan dengan pakwe baru..pakwe lama yang rekomen..
Jadi suka pulak kan..kamu comel...ngee~

Setia aku bersama dia sampai ke pagi..gelak2..minum2..(oh! Gila berfoya nih!)
Kesian mak aku kat kampong..(*tacing*)----> tiada kaitan..
Yang aku suka pasal dia ni..dia kidal..nampak waktu dia tengah makan..
Sweet2..tett..

Tapi tulah adat dunia..
Nama pon berfoya2 mana ada yang kekal kan..
Patah tumbuh hilang berganti..
Setakat malam semalam aje ye..malam ni dah tak ade la..
Maybe kena tunggu next week baru dia ada untuk saya berfoya2..
By the way best kenal kamu..saya berfoya2 dengan orang2 yang saya minat aje tau..
Bukan semua..bukan yang hensem..bukan yang hot hot plate..

ni geng kami lepaking2 semalam---->aku tiada dalam gambar=)

 pakwe lama---->kenal dia dah lama

memang selalu dia curang macam ni---->selalu tengok
takpe aku sporting!

 ni pakwe baru---->setakat ni tak curang lagi

p/s lepak kat mary stayed out all night cafe..---->ade?
       aku minum milo susu aje semalam bukan jus anggur..=)
peace! assalamualaikum,

6 comments:

Kei said...

nyahahaha.Jang Geun Seuk <3 !!
eh eh,GD pulok ke jang minat?

Balqees Amanda said...

suka tengok dia senyum, sengih..comel macam pompuan..haha

cheQmOomOo said...

ceh..ingt bebetol..huhuhu

BalqeesAmanda said...

hehe..betul la tu..

amal said...

=p

Balqees Amanda said...

=)

Post a Comment

Thanks for visit and leave comment on my blog..=) Hope to hear from you again..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...