23 December 2010

Home » » Artis2 dan trademark mereka.

Artis2 dan trademark mereka.

Assalamualaikum dan selamat malam jumaat kawan2 sekalian..tengah buat ape tu..
Hmm..ni aku ade buat sikit artis2 dengan trademark diaorang..bagi aku la..hehe..yang aku selalu guna..

1. Buat tudung Wardina
Ni tudung ni selalu pakai tudung bawal aje tu..adek aku selalu suruh aku buat..kan dulu mula dia pakai tudung selit pin kat atas kepala tu..haa..sampai sekarang kalau nak pakai tudung pakai brooch kat kepala tu aku panggil tudung wardina..



2. Fakir Gigi besi
Sejak kenal mamat ni lepas tengok Pisau Cukur tu semua braces2 atau orang yang pakai braces semua aku panggil gigi besi..dia pon aku hentam panggil fakir gigi besi jek..nama dia pon aku taktau..hehe,
  

3. Bulu mata Rozita Che Wan
Ni tiap kali kalau pakai maskara silkygirl magnum express segala tu..nanti aku akan kelip2 mata kat membe2 aku..wahh..macam Rozita Che Wan you!!gile gedik..hiks,,tu tak pakai bulu mata palsu lagi tu....


4. Ade aku kesah?! Azwan Ali yaww,
Huahua..ade aku kesah?!suka juga aku dengan ayat ni walaupon aku takde la guna sangat..nak kasik panas hati makhluk2 lain elok la sembur ayat ni..terbaik punya..

 p/s giler sejuk hujan2 ni..sampai tulang sumsum.
daa~

14 comments:

una berry said...

hoho
like this

Misshy Innz said...

faqir comel ! ;)

cik.shabah said...

muka azwan ali tu tak bole blah.LAWAK!har3 ;p

BalqeesAmanda said...

to una berry:

like that lor..hehe

rossoneri said...

hahaha faqir gigi besi, xtau nama dia gak...

sejuk kann,bestt je, sape cakap malaysia xada winter mwahahaha...

Balqees Amanda said...

to Misshy Innz:
hehe..dia cute sebab gigi besi tu la..

to cik shabah:
haha..standard dia la..tak hensem pon

nOah said...

salam..

ngehee..singgah nak menyemak~
ada aku kesah??ayat makan dalam tuh

ada mokhtar said...

faqir yg sgt2 kiut.. suka!
artis kena ada treadmark bru org cepat ingt diaorang...

BalqeesAmanda said...

to rossoneri:
tu la kite cakap kat adek kita best sini sejuk macam kat korea..dia kat kedah ari tu banjir macam kat acheh..haha

BalqeesAmanda said...

to noah:
yala..terbaik ayat tu..tambah sambil buat muka kerek pulak lagi kan..;p

to ada mokhtar:
suka jugak..tengok dalam pisau cukur tu cool je..hihi,

Kasim Ahmad said...

mcm eh trademark diorang.. :)

BalqeesAmanda said...

To kasim ahmad:
yelah..macam2 ada..=)

bardboo said...

xpandai la nak lilit2 kat blkg kepala mcm wardina tu..huhu

Balqees Amanda said...

oh senang je tu bardboo..hehe..meh nak tolong=)

Post a Comment

Thanks for visit and leave comment on my blog..=) Hope to hear from you again..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...