17 December 2010

Home » , » Awek2 cantik pada pandangan mataku.

Awek2 cantik pada pandangan mataku.

 Taylor Swift
First time tengok dia dalam video klip lagu Love Story..membe tunjuk..lepas tu terus..fuhh! cutenya makwe nih..=)

 Ni nama dia Nabila Syakieb..betul kot eja..pelakon indon..kenal pon tengok sinetron jugak dulu..tapi dia memang lawa la..macam arab2 sikit..

 Ni pulak Madhuri Dixit..dari kecik2 sekolah rendah lagi aku minat dia..kiranya semua filem dia aku akan tengok la tak kira la sape hero pon..tapi dia selalu akan berlakon dengan hero best2 gak la time tu..

Haa..ni pon aku suka jugak..Tuanku Zara Salim..beauty with brain yang orang dok kata tu macam dia ni la..=)
Aku pernah jumpa dia..dari jauh je la..putih melepak..
Lagi satu aku suka sebab dia chemical engineer..ngee~

6 comments:

nazierah roslan said...

beauty with brain.
i like ;)

rossoneri said...

suka tgk muka heroin cinta kirana tuh..

Izzat Aziz said...

taylor swift aku boleh kata sebagai lovable evil face..hehe

Anarm said...

taylor swift mmg cantik.. :P

Balqees Amanda said...

to nazierah:
i like it too=)


to rina:
hmm..bawang merah tu ke?tengok dia dalam cter alisa tu kot macam kurus gler..cengkung dah kan..

Balqees Amanda said...

to izzat:
kalau dia tu lovable evil face..orang lain tu taktau la..hehe

to anarm:
hee,,cantik2..

Post a Comment

Thanks for visit and leave comment on my blog..=) Hope to hear from you again..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...