30 December 2010

Home » » Mari ramai2 meriahkan lagi 1tradezone kita!

Mari ramai2 meriahkan lagi 1tradezone kita!

Salam to all..terbukti Malaysia akhirnya menang jugak..yeay~

Ok aku dah tau lama dah pasal 1tradezone ni..dah ramai jugak la yang review2 pasal diaorang ni..meh hari ni aku pulak yang cerita ok..hehe..
1tradezone ni ialah laman pengiklanan online kat Malaysia ni..contohla korang nak iklankan barang2 ape ke..nak beli handphone ke motor ke..boleh aje bukak kat website ni.. macam2 ada..yang penting sekali ingat..ni orang Malaysia kita punya tau..sokong buatan Malaysia wokey!



Hmm..sebenarnya yang aku best sekali 1tradezone ni..dia ade e-shop list tu..so kalau kita nak tengok kedai2 jual cd ke bundle ke..boleh bukak kat sini..senang je..Mudah.my pon aku rasa takde macam ni kan..



Lagi satu pengiklanan kat sini FREE ye..jadi cikpuan2 yang nak iklan tudung2 ke butik ke..boleh datang sini eh..pastu ramai pulak orang view2 kan..masyukk lagi ape..hee,
Tapi sini aku nak pesan sikit la ye..bab2 beli barang  online ni kena hati2 sikit..kalau boleh pegi jumpa face to face dengan orang yang  jual tu..jangan deposit duit dulu ke ape..takut nanti diaorang chow pulak lepas tu..tengok sendiri dulu barang tu ok ke tak..kang dah beli kang baru sedar barang tu tak berapa bagus ke rosak ke..rugi aje..

1tradezone ni pon ade facebook ye..ape2 yang terbaru akan diupdate kat sini..contoh macam ni orang yang dibacklist pon ade di bagitau untuk kebaikan bersama..


Ok,,jom pegi melawat 1tradezone sekarang...terima kasih admin..=)

p/s musim2 ujan ni..pukul 12 pon macam pukul 7 pagi..sayup aje mata ni..adeh~

13 comments:

Shaheila Malek said...

best gak tradezone ni, apa2 pun malaysia menang, yeah~~~

Balqees Amanda said...

yup..memang best pon..yang penting Malaysia punya!!..dah jadi follower awek incik apek ke belom..hahaha

Ummi Izzah said...

waa..menarik...
boleh pergi jenguk nie..

rossoneri said...

hari ni sejukkkk, maklumlah malaysia tgh winter wawawawa

bardboo said...

nk try gak la nnt...baru first time tau nei..hehe

... said...

as salam..
wah..baru tau..syukran..
mai ramai2 kita p jenguk

:)

Anak Ulu Cheka said...

macam best je...boleh cuba nihh

Balqees Amanda said...

@ummi izzah: jom2 kita pegi usha reramai..=)

@rina: hehe..tu la..merasa jugak winter..tak payah pegi korea;p

@bardboo: try la kak..dijamin tak rugi..hehe

@... : ok sama2..moh le kite..hihi,

@anak Ulu Cheka: cuba la..free ni..ajak membe2 sekali..=)

cik.shabah said...

festaim tau ni,tenkiu for sharing dear ;p

Balqees Amanda said...

ok cik shabah..jangan lupa pegi tengok2 join2..hihi,

fiz mr.beloved said...

cam mnarik jer..sokong la buatan 1Malaysia

... said...

as salam..o..made in malaysia :)

Balqees Amanda said...

To fiz mr. beloved:
menarik2..kaler purple lagik..hehe..yeah..sokong buatan Malaysia!

To ... :
aah..made in malaysia..made by melayu lagik..=)

Post a Comment

Thanks for visit and leave comment on my blog..=) Hope to hear from you again..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...