29 December 2010

Home » , , , » Heartbeat pulak bagi duit free2!!

Heartbeat pulak bagi duit free2!!

Assalamualaikum semua..selamat hari rabu..=)
 
Hmm..pernah dengar tak heartbeat.my tu?..aku tau ni pon dari mamazharfan..so far bila join dia tak kacau status “geli2” Nuffnang..ok lah..hehe,
 
Ada ape dengan heartbeat ni ek? heartbeat ni website yang jual souvenirs tu..macam2 ade...mug la t-shirt la..macam2 la..nak tau..pegi tengok sini puas2 eh..
 
Yang best nya bila kita join atau daftar jadi ahli kat sini..ape yang kita beli tu dapat la diskaun lagi..tapi yang paling2 best sekali kita boleh join dia punya affiliate tu..macam aku join ni la..bila klik2 pon boleh dapat income tau macam Nuffnang la jugak ye..
 
Jadi ape tunggu lagi..jom join heartbeat.my ni! Mana tau kot2 masyuk lagi pada Nuffnang..sikit2 pon jadi la..dapat duit free2 kan..bukan kena susah payah guna tulang tiga empat kerat pon kan..=)
 
Macam mana nak join?..ni aku kasi tau sikit ok..
 
1.    Register dulu kat heartbeat.my ni..boleh tengok gamba eh..




2. Seterusnya klik dekat create account..pastu isi la pae yang dia tanya ye..


3.  Ni pulak kalau nak join affiliate macam aku ni..mungkin lepas register tu dia minta suruh log in semula kot..aku pon dah tak ingat dah..tapi log in je la..isi email & password ok..


4. Then dia akan keluar macam ni..copy kod untuk letak dalam blog..macam2 saiz kod2 dia..banyak lagi pada Nuffnang..lagi comel2...hihi,

See..it's so easy..oh yeah!!..

Kalau korang tengok tu aku punya pulus nak beli kopiko sebijik pon tak lepas lagik..huhu..sob2,,register dan klik2 la untuk saya..upah tahun baru..hee,,

Haa..yang pasal kod tu ade aku letak dia taknak jadi centre tau..nampak huduh..kalau tak jadi nanti roger aku ok..nanti aku bagi kod aku cipta sendiri..wahahaha..

p/s oh ya..aku ade dapat sample produk free tau..nanti aku review lagi eh..yang penting free!!haha.. 

Okess..happy berheartbeat ye kawan2..=)

10 comments:

cik.shabah said...

dear,cik shabah nak buat jugak la.tenkiu for sharing eh ;)

azman JINKAMEN said...

salam cik balqeesemanda
info yang bagus ni..izinkan daku untuk menyeshare...:)

Fiz said...

wah macam mnarik jer..leh cuba nih..

Balqees Amanda said...

@cik shabah: go go cik shabah..hehe

@azman:ok2..gtau ramai2..hee,

@Fiz: join Fiz..sila2..=)

hamzah ian said...

tak paham.. ape ni?

Balqees Amanda said...

to hamzah ian:
hmm..program affiliate..promote kat orang..orang berminat..beli ke ape..dapat la income sikit..gitu2 la..=)

kelhome said...

aku rasa web tu masih baru, sbb tu crawler Nuffnang tak cop lagi. macam dulu, Youthsays pun lambat jugak Nuffnang nak lucutkan glitterati. bila dia sedar tu pesaing dia, baru dia punya crawler tu bergerak.. just my 2 cent.

Balqees Amanda said...

hmm..kalau macam tu premium beautiful yang orang dok iklan2 tu pon tak boleh la jugak kan..hmm..ntah la sebab ade yang cashout pon nuffnang stil ok..just my 2 cent too..=)

Tuan-Belog said...

bru tau heartbeat ni mnde...cm menarik gk...

BalqeesAmanda said...

hmm..bole la..nuffnang best lagi rasa nya..haha

Post a Comment

Thanks for visit and leave comment on my blog..=) Hope to hear from you again..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...